Iaia och livet

37-årig göteborgska som är nyfiken, busig och tankspridd. Bloggar inte så aktivt just nu. Jag gillar: språklig humor, att dansa - framförallt salsa, musik - helst sådant som låter 80-talssynth, indiepop, latin och jazz, diskussioner om livet, att läsa böcker och att se Vänner på TV.

måndag, september 26, 2005

Rationell och Ståt

Det mest framträdande den här dagen var inköp av köksinredning på IKEA. Eftersom de har en kampanj som innebär att man får 1000:- att handla för för varje 10000:- man köper kök för så var vi tvungna att ta allt på en gång och klämma in i den lilla 2-dörrars Audin. Efter mycket pusslande fick sambon in alla 40 kollin eller däromkring, av varierande vikt, storlek och fragilitet och vi klämde in oss i bilen och körde den dryga milen hem, där vi vackert fick plocka ut allt igen och släpa in i hall, hiss och så nästa hall. Nu sitter vi här med ett helt kök som egentligen inte ens ska hit utan 6 mil norrut. Vi har också kommit fram till att vi har betalat två gånger för Perfekt hylla som vi bara fick med oss en av.

Men annars har dagen varit helt OK. Samtalsämnet på jobbet är festen med stort F, den som inte konsulter är bjudna till och gissa vilken kategori jag tillhör? Det blir till att fixa en konsultfest och vi filar på planerna. Jag lyckades nästan få en brasiliansk systemanvändare att förstå att det faktiskt var helt och hållet hans eget fel att han fick göra om det arbete han lagt ned flera timmar på den tredje september. Och en jobbarkompis berättade att hon varit i Stockholm och hennes son som är ungefär 5 hade frågat varför vakten utanför Drottningholm stod och vaktade utedasset för?

Förresten - någon som bloggar här - är det alltid lika segt?
Imorgon är det tisdag - gott!

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home