Iaia och livet

37-årig göteborgska som är nyfiken, busig och tankspridd. Bloggar inte så aktivt just nu. Jag gillar: språklig humor, att dansa - framförallt salsa, musik - helst sådant som låter 80-talssynth, indiepop, latin och jazz, diskussioner om livet, att läsa böcker och att se Vänner på TV.

söndag, oktober 09, 2005

Extra special guest apperance!!!

Idag får mina härliga jobbarkompisar äran att gäst-blogga hos mig!
Ordet är ert! /Maria

Först och främst: Maria är en normal och bra människa. (det blev vi inte tvingade att skriva...)

Denna vår första blogg är skriven under stor vinpåverkan. Here it goes. Vi är tre högst onormala tjejer, onormalt begåvade, snygga och roliga! Hjärnsläpp. Korrigering: roliga och seriösa. Vi har otroligt mycket viktiga saker att skriva om, med tanke på hur begåvade och seriösa vi är. Vi börjar med fotbollen idag, ingen bra fotboll men Hysén och Strömblad är osvikliga i sina knasiga kommentarer, vad sägs om: "det är väl inte helt fläckfritt" (Hysén om Jonsson och Larssons samarbete), "nu ligger det svenskar på plan i form av Teddy Lucic" (Teddy symboliserar alltså svenskar i allmänhet), bara en berusad Edström slår dessa referat... Synd att Mellberg glömde bort att det var fotboll de skulle spela, han övergick helt otippat till volleyboll och vips, så var matchen förlorad...

Musiken. Marias smak är vår smak, som det kända ordspråket lyder. Orups texter är en ständig källa till inspiration och Maria har just gett oss en lektion i hans ordkonst.

För övrigt har kvällen förgyllts av gamla foton på två jobbarkompisar. Den intellektuelle R visade sig vara en mjukiskille i Mickey Mouse-tröja på gymnasiet och den superkorrekte F hade alla tiders hockeyfrilla... Mycket roande! Denna information kommer att utnyttjas vid tillfälle.

Over and out.
/Los tres blondinos