Iaia och livet

37-årig göteborgska som är nyfiken, busig och tankspridd. Bloggar inte så aktivt just nu. Jag gillar: språklig humor, att dansa - framförallt salsa, musik - helst sådant som låter 80-talssynth, indiepop, latin och jazz, diskussioner om livet, att läsa böcker och att se Vänner på TV.

torsdag, juli 20, 2006

Båten Donna

Det är exakt en vecka sedan grannen kom och meddelade att han hade en båt till salu och hade hört att vi ville ha en. Vi har drömt om det ända sen vi köpte fritidshuset men inte tyckt att vi hade budget riktigt det här året. Men nu när det visade sig att en båt fanns så lättillgänglig så sänkte vi kraven lite och därmed blev det möjligt. Och fort gick det! Nu är hon sjösatt och igår gjorde vi premiärturen, till sist klev vi iland på en liten ö och njöt av lugnet, havet och solen som snart skulle gå ner. Nu blir det mycket badturer framöver med den båten, ska bli så härligt!

Jag känner en båt, hon heter Donna, Donna är en båt, och hon kan banna, banna dig så hårt...
Hihi nu har ni fått den låten på hjärnan allihop :) (jo, jag vet att den inte handlar om en båt, men ändå)

3 Comments:

  • At 20 juli, 2006 19:10, Blogger Drysen said…

    Vad är det för båt? :)

     
  • At 21 juli, 2006 09:30, Blogger nyx said…

    Tack för den du. Nu ska man alltså behöva lida sig igenom sista arbetsdagen med årets absolut töntigaste låt i skallen... Men grattis till båten :-)

     
  • At 21 juli, 2006 18:04, Blogger Maria said…

    Det är en Uttern-båt, en sån där öppen, som en stor eka. Fast den har ratt och motor förstås :)
    Och den går rätt fort när man får igång den!

     

Skicka en kommentar

<< Home