Iaia och livet

37-årig göteborgska som är nyfiken, busig och tankspridd. Bloggar inte så aktivt just nu. Jag gillar: språklig humor, att dansa - framförallt salsa, musik - helst sådant som låter 80-talssynth, indiepop, latin och jazz, diskussioner om livet, att läsa böcker och att se Vänner på TV.

torsdag, mars 30, 2006

Tjohoo!

Det lönade sig att vara med i stegtävlingen i alla fall. Det kändes ju inte så toppen att vara ute och promenera i halkan i fyra veckor när det var åtskilliga minusgrader, men nu har jag blivit en av de lyckliga som vann ett presentkort på spa för besväret. 1000:- ska jag bara njuta för, gud vad gott det ska bli. Och visst är våren på väg, även om det är grått och regnigt :)

3 Comments:

  • At 30 mars, 2006 21:41, Blogger nyx said…

    Grattis!! Härligt :-)

     
  • At 01 april, 2006 20:55, Blogger Pia-Pralin said…

    åhhh SPA det gillar jag... var o käkade lunch på Hagabadet i GBG för några veckor sedan.. mysigt, en heldag där skulle göra susen!!

     
  • At 02 april, 2006 19:53, Blogger Maria said…

    Synd bara att en heldag på Hagabadet kostar så mycket mer än 1000:-...men det är verkligen jättemysigt där. Funderar dock på Gildaskolan där man kan få 3 behandlingar för de pengarna. Men det brukar vara svårt att få tid där.

     

Skicka en kommentar

<< Home